header_IMG_01
``DE HÁT TUD A GYEREK BICIKLIZNI!``

Sokan hiszik, hogy a kerékpártudás kimerül abban, ha valaki tud egyensúlyozni egy biciklin, tudja kormányozni drótszamarát. A statisztikák viszont azt mutatják, hogy számos baleset okozója a hiányos vagy nem elég gyakorlott kerékpártudás. Fontos, hogy ismerjük a KRESZ szabályait, de legalább annyira fontos, hogy mindig biztosan üljünk a bringán.

MI A CÉL?

Célunk, hogy megszerettessük a mozgást a gyermekekkel, és olyan kerékpártudást adjunk át nekik amit egész életükben hasznosítani tudnak majd. A legnagyobb hangsúlyt a kerékpárkezelésre helyezzük, melyet speciális pályákon és sík terepen végzett ügyességi feladatok segítségével adunk át, emellett az alapvető KRESZ táblákat és közlekedési manővereket is elsajátítja az, aki a BicajSuliban tanul.

MOSOLY KÉT KERÉKEN!

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek számára élmény, ne küzdelem legyen a fejlődés, ezért az életkoruknak megfelelő, játékos feladatokat használunk. Egyeztetett szakmai szempontok szerint tanítunk, így helyenként eltérő módszerekkel, de minden oktató ugyanazt a tudást adja át a gyerekeknek.

BICAJSULI SPORTEGYESÜLET

A BicajSuli SE-be csatlakozhat az, aki szeretné az átlagosnál komolyabban venni a bringázást. Házi és regionális versenyeken való részvétel, edzések külsős helyszíneken, erő, állóképesség és gyorsaság fejlesztés. Másfél órás edzések nyáron heti 3, télen heti 2 alkalommal. Minimum korhatár: 7 éves kor. Tagdíj (mely minden hónap első hetében fizetendő) 9000ft. További tájékoztatásért kattints IDE!

RÓLUNK MONDTÁK
MI VAGYUNK A BICAJSULI
Pichler Róbert
A BicajSuli szakmai vezetője, mesterdiplomás rekreátor, kerékpáredző.
Oláh László
Profi BMX-es, a BicajSuli SE edzője
László Tamara
A KSI igazolt versenyzője országúti és BMX Cross szakágban
Palotai Gábor
Óbudai Egyetem Gazdasági kar hallgatója, kétszeres junior magyar bajnok Downhill műfajban, többszörös válogatott kerettag.
BICAJSULI HÍRLEVÉL

Ha szeretnél értesülni legújabb híreinkről, akcióinkról, és az órarend változásairól iratkozz fel!